1.200.000 ευρώ η νέα διαδικτυακή πύλη της Βουλής

Στην αναμόρφωσης του Διαδικτυακής Πύλης της Βουλής, προχωρά ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Δημ. Σιούφας, όπως είχαμε γράψει και πριν λίγες ημέρες (πατήστε εδώ να δείτε το άρθρο), θέτοντας το όλο εγχείρημα σε δημόσια διαβούλευση που άρχισε εχθές 28 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση το σχέδιο της προκήρυξης που δόθηκε στη δημοσιότητα αφορά στο έργο: «Ανάπτυξη Διαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων και Κατάρτιση χρηστών και διαχειριστών της», που αφορά σε υποέργα της πράξης «Ανάπτυξη προηγμένων υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την Βουλή των Ελλήνων», που υλοποιεί η Υπηρεσία Εφαρμογής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κοινωνία της Πληροφορίας.

Αντικείμενο του έργου αποτελεί η ανάπτυξη, εγκατάσταση και υποστήριξη λειτουργίας μιας σύγχρονης και πλούσιας σε λειτουργικότητα και περιεχόμενο Διαδικτυακής Πύλης της Βουλής των Ελλήνων.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 1.177.500 ευρώ και η υλοποίησή του θα διαρκέσει 9 μήνες.

Παράλληλα προς διαβούλευση τίθεται στο ίδιο χρονικό διάστημα και το έργο «Εφαρμοσμένος Ανασχεδιασμός Διεργασιών και Αναδιοργάνωση της Βουλής για την Παροχή Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών». Αντικείμενο αυτού του έργου είναι η μελέτη για τον ανασχεδιασμό της διάρθρωσης και της επιχειρησιακής λειτουργίας των Υπηρεσιών της Βουλής για την παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών (e-services). Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 400.000 ευρώ και η υλοποίησή του θα διαρκέσει 7 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες εδώ

Advertisements