αντικαταστάθηκε ο Γ. Μανώλης

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μανώλης αντικαταστάθηκε από τον Βουλευτή Ηλείας κ. Κοντογιάννη, με επιστολή που έστειλε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής ο Γ.Γ. της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Ι. Τραγάκης.

Επισήμως δεν διατυπώνετε ο λόγος που έγινε αυτή η αντικατάσταση από τη στιγμή που ο ίδιος ο Βουλευτής δεν είχε ζητήσει κάτι τέτοιο (τουλάχιστον πριν… αντικατασταθεί). Ο πραγματικός λόγος προφανώς είναι η έντονη αντίδραση του κ. Μανώλη κατά της τροπολογίας για τις αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς των νεοπροσληφθέντων στις ΔΕΚΟ, που εισήχθη για συζήτηση και ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής. Συν τοις άλλοις ο κ. Μανώλης είχε «απειλήσει» ότι δεν θα ψηφίσει τη συγκεκριμένη τροπολογία

Για την κυβέρνηση πάντως δεν υπάρχει θέμα, αφού σύμφωνα με τον αν. κυβερνητικό εκπρόσωπο «κάτι τέτοιο είναι σύνηθες και δεν αποτελεί κάτι το ιδιαίτερο».

Οι βουλευτές κρίνονται από την ψήφο τους και όχι από τις δηλώσεις τους, σχολίασε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, και χαρακτήρισε την υπόθεση αντικατάστασης του Γιάννη Μανώλη, νόθευση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Advertisements