Αμάρτησα για τους μετόχους μου

Ανάμικτα συναισθήματα δημιούργησε η εικόνα του ισχυρού άνδρα της MIG κατά τη χθεσινή του ακρόαση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Όρθιος επί πέντε συνεχείς ώρες, τη μία θύμιζε κατηγορούμενο στο εδώλιο που προσπαθεί να αποποιήσει τις ατομικές του ευθύνες και να τα φορτώσει στους «συνεργούς» του και την άλλη δάσκαλο πανεπιστημιακού κύρους που από την έδρα της σοφίας του επισείει τον δάχτυλον της γνώσης στους ανεπίδεκτους μαθήσεως σπουδαστές του

Υπήρξε και μία τρίτη, αποτυχημένη. Αυτής του θύματος. Που η έλλειψη θεατρικού ταλέντου δεν μπόρεσε να πείσει το απαιτητικό κοινό στο ρόλο «αμάρτησα για τους μετόχους μου»

Όπως και να το δει κανείς τα λεγόμενα του κου Βγενόπουλου στη Βουλή, ήρθαν να επιβεβαιώσουν ότι ο ΟΤΕ ξεπουλήθηκε.

Όλα όσα καταμαρτύρησε με τον επιθετικό, κυνικό, ειρωνικό και απαξιωτικό τρόπο του ο κύριος Α. Βγενόπουλος, δεν θα δυσκολέψουν τον Εισαγγελικό Λειτουργό που θα σπεύσει (;) να στοιχειοθετήσει το κακούργημα της απιστίας.

Ο βασικός εταίρος της Κυβέρνησης στην διαδικασία εκποίησης του ΟΤΕ δίδαξε χθες με την πρωτόλεια παρουσία του στη Βουλή ότι ο λέοντας όταν στριμωχτεί δεν έχει φίλους, παρά μόνο εχθρούς τους οποίους και θα «δαγκώσει» με την πρώτη ευκαιρία αν πρόκειται ο ίδιος να γλυτώσει τη… λεοντή του.

Advertisements