ΠΑΣΟΚ: Στην επιτροπή ο Βγενόπουλος

το ΠΑΣΟΚ ζητά, μετά και τις τελευταίες κινήσεις του κου Βγενόπουλου, να παραστεί ο ίδιος, σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής:

Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΟΤΕ που οδηγούν στην παράδοση ενός στρατηγικού για την Ελλάδα οργανισμού σε ιδιωτικά συμφέροντα και ξένους ανταγωνιστές και μάλιστα με αδιαφανείς διαδικασίες είναι φανερό πως συνιστούν πλήγμα για την ελληνική οικονομία και το συμφέρον του Έλληνα πολίτη.

Ενόψει αυτών και με δεδομένη

  • την επιμονή της κυβέρνησης να ακολουθεί ένα τριτοκοσμικό μοντέλο ιδιωτικοποιήσεων που προσβάλει βάναυσα το δημόσιο συμφέρον
  • την αντίθετη προς τα συμφέροντα του ΟΤΕ συμπεριφορά της διοίκησης του Οργανισμού
  • την πρωτοφανή θρασύτητα που επιδεικνύουν επιχειρηματίες οι οποίοι εμπλέκονται σε αυτή την αδιαφανή διαδικασία στρεφόμενοι δημόσια κατά θεσμών και πολιτικών κομμάτων

θεωρούμε επιβεβλημένη την άμεση σύγκληση σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων και Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής με την πρόσκληση και την παρουσία σε αυτές του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη, του Υπουργού Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Κ. Χατζηδάκη, του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΤΕ κ. Π. Βουρλούμη και του αντιπροέδρου και εκπροσώπου της MIG κ. Α. Βγενόπουλου.

δεν ξέρω γιατί, αλλά μου ήρθε στο μυαλό αυθόρμητα η φράση «This is Sparta!»

Advertisements