Γ.Παπαγεωργίου – εξέπληξε ευχάριστα

εξέπληξε ευχάριστα η ευγένεια και η συναίσθηση ευθύνης με την οποία απάντησε ο κος Γιώργος Παπαγεωργίου, Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ((Βουλευτής Άρτας, με τη ΝΔ) στο ερώτημα του κου Γείτονα (Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ) για την καθυστέρηση στην προμήθεια εξοπλισμού για το «Αγλαία Κυριακού».

διαβάστε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το διάλογο των δύο Βουλευτών:

κος Παπαγεωργίου: Καλό θα είναι όταν αναδεικνύονται για συζήτηση τέτοια θέματα που προβάλλουν κάποια προβλήματα που ομολογουμένως υπάρχουν να γίνεται και μία αναφορά στις προόδους που έχουν γίνει στην κατεύθυνση αυτή και να αναδεικνύεται η θετική πλευρά των όλων θεμάτων.

Πιστεύω ότι θα συμφωνείτε απόλυτα, κύριε Γείτονα, αφού με το επιτυχημένο πέρασμά σας από το Υπουργείο Υγείας συμβάλατε κι εσείς καθοριστικά στην ανάπτυξη και στη σωστή λειτουργία αυτών των μονάδων.

κος Γείτονας: Ευχαριστώ, κυρία Πρόεδρε.
Καταρχήν οφείλω να σημειώσω ότι με ικανοποιεί το ύφος της απάντησης και αυτό σας διακρίνει, κύριε Υφυπουργέ. Έχω παρακολουθήσει και άλλες απαντήσεις σας. (συνεχίζει)

κος Παπαγεωργίου: … (κλείνοντας) Πάντως και πάλι σας ευχαριστώ. Το θέμα είναι αρκετά σημαντικό και ορθώς αναδείχθηκε για συζήτηση σήμερα

πείτε μας παλιομοδίτες, αλλά ένα πράγμα που απολαμβάνουμε πειρσσότερο κι από το χιούμορ (ειδικά του κου Νεράντζη) είναι οι ευγενικές και ουσιαστικές συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων μας

δυστυχώς ως είδηση περνά άλλου είδους «πολιτικός πολιτισμός»

Advertisements